Bfree Advisor är en erfaren, digital redovisningsbyrå, med fokus på framtiden. Vi förenklar och förbättrar dina processer, för att därigenom skapa bättre förutsättningar för lönsamhet.

Du är proffs på ditt företag, vi på bokföringen

Vi kan redovisning, testa oss!

Hos oss får du en hjälpande hand och du kan sova gott om natten. Vi kan alla regler och deadlines utan och innan. Låt oss hjälpa dig med det administrativa samtidigt som vi kan hjälpa dig förstå siffrorna så att du kan ta ditt företag till skyarna.

Vill du veta vad du kan spara?

Fyll i vårt offertformulär så kommer vi höra av oss till dig inom kort med en offert till dig. Eller varför inte slå oss en signal på 08 – 408 099 90 så berättar vi gärna mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

Hur jobbar vi?

Digitalt

Inget mer kånka och släpa pärmar. Du skickar in allt material till oss digitalt och så sköter vi resten. Allt finns sedan sökbart för dig på webben, enkelt va?

Personligt

Vårt hjärta bankar för våra kunders affärer. Vi vill hjälpa våra kunder att underlätta beslutsfattandet genom att ta fram beslutsunderlag i grund från redovisningen. Hos oss får du din egen redovisningskonsult som blir expert på ditt företag och som sätter sig in i din affär, och som kan agera som ditt företags ekonomiansvarige.

Enkelt

Redovisning ska inte vara ett hinder för dig. Vi hjälper dig in i rutinerna och sedan är det bara att tuta och köra. Lämna allt till oss så sköter vi resten, du kan sova gott.

Hur många anställda är ni?

1-5

Ska du starta företag eller är Ni upp till fem anställda?

Läs mer
6-15

Är ni ett mindre eller medelstort företag med sex till femton anställda?

Läs mer
15+

Är Ni eller är Ni på väg att bli ett större företag?

Läs mer

Vill du veta vad det skulle kosta?

Fyll i vårt offertformulär så kommer Robin Bergman höra av sig till dig inom kort med vad det skulle kunna kosta för dig. Eller varför inte slå oss en signal på 08 – 408 099 90

Vad våra kunder tycker

Om Bquiks redovisningstjänster

Bquik är en redovisningsbyrå Stockholm som hjälper ert företag med redovisningstjänster så som fakturering, utgiftskoll och andra bokföringstjänster. Hos oss kan du var trygg att vi hjälper ert företag med en löpande bokföring som är lätt att förstå, både för er och för Skatteverket.