Redovisning har alltid varit vår drivkraft och passion!

Att ha koll på ekonomin är en nödvändighet, men för den sakens skull ska inte redovisningen ta över din vardag som företagare och entreprenör. Synen på hur man bokför är föråldrad och behöver tänkas om. Vår drivkraft på Bfree är viljan att underlätta redovisningen för enmansföretagen, så att de får bättre förutsättningar att växa och må bra.

Vi är far och dotter som startade Bfree. Bfree är ett dotterbolag till redovisningsbyrån Bquik Redovisning i Nacka utanför Stockholm. Det är här på redovisningsbyrån som idén till Bfree växte fram. Trots att vi på Bquik tidigt valde att erbjuda våra kunder digitala tjänster för att bli smidigare och mer kostnadseffektiva, insåg vi ganska snabbt att det inte var tillräckligt. De små enmansföretagen hade fortfarande inte råd att låta oss sköta deras ekonomi trots att våra priser ofta låg betydligt lägre än våra konkurrenters. Så vad kunde vi göra för att hjälpa dem?

Med vår praktiska erfarenhet och kunskap om bokföringsprogram samt motivationen att förnya något gammalt och krångligt, bestämde vi oss att för att skapa en automatiserad redovisningstjänst, så att även de allra minsta företagen får möjligheten till en kvalificerad redovisning som de faktiskt har råd med.

Det är vad vi kallar smart redovisning för dig som driver eget.

Bfree Accounting AB | org: 556981-0939