Om oss

Vi var banbrytande för redan 2011 då vi som första redovisningsföretag i Sverige rationaliserade bort all pappershantering genom att koppla samman olika färdiga programvaror och hårdvara med Fortnox. Tre år senare påbörjade vi nästa fas genom utvecklingen av ett helautomatiserat redovisningssystem för enmansföretagare, Bflow, som lanserades för två år sedan. Därefter har vi finslipat och effektiviserad Bflow som vi har kontinuerligt testats av våra egna kunder för att bli av med buggar och ta in kundsynpunkter.

Vi är stolta över vad vi har åstadkommit, vår senaste kundundersökning från november 2018 visar att 95% av våra användare vill rekommendera Bflow för andra företag. Samtidigt tyckte 96% av de svarande att ”Min konsult håller hög servicenivå”.

Vår ambition är att utveckla redovisningsbranchen. Redovisning är hygienfaktor som skall finnas och myndighetsrapportering skall skötas. Men det som är intressant hur vi kan utveckla företagarens verksamhet på bästa möjliga sätt – vi vill att du som företagare växer och lyckas för då vill vi växa med dig.

Jag vill veta mer!

Låt oss prata vidare! Fyll i din e-post bredvid så hör vi av oss!