Helhetstlösning för företagare

Löpande bokföring, lön, skatt, deklarationer, bokslut och årsredovisning, vi hanterar alla aspekter av din redovisning så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – din kärnverksamhet.   

 Som kund hos oss får du inte bara en tjänst, du får en trygg partner i ditt företagande. 

Digital & Automatiserad

Redovisning

En effektiv och pålitlig redovisning är avgörande för varje framgångsrikt företag. Bfree erbjuder en helhetstjänst med erfarna experter som håller koll på de senaste lagarna, villkoren och reglerna åt dig, så att du ska slippa. Vi säkerställer att varje siffra räknas och att ditt bolags ekonomi hanteras med noggrannhet och insikt.

Bokföring

Automatiserad Bokföring: Genom att automatisera den dagliga bokföringen, minskar vi risken för fel och frigör värdefull tid för dig. 

Personlig rådgivare:  Ansvarig redovisningskonsult som håller koll på bolagets ekonomi och alltid finns tillgänglig för att svara på dina frågor. 

Realtidsrapportering: Få omedelbar tillgång till rapporter och analyser som hjälper dig att fatta snabba och informerade beslut.  

Säker Datahantering: Vi använder den senaste teknologin för att skydda din ekonomiska information.

Bokföringssystem: Allt i ett system som  ger dig en helhetsbild av företagets ekonomi. 

Lön och Skatt - för en lönsam affär

Lön

Lönehantering kan vara komplicerat, men med vår hjälp blir det enkelt. Vi säkerställer att dina anställdas löner hanteras korrekt och i tid. Vi hanterar allt från löneadministration till rapportering. 

Skatt

Att hålla koll på Skatteverkets regler och lagar kan vara tidskrävande och ändras från år till år. Vi löser allt som har att göra med momsdeklaration, arbetsgivardeklaration och sociala avgifter. Vi deklarerar med full koll på regler, villkor och datum så att du slipper göra det.

Insikter som Driver lönsamhet

Rådgivning & Ekonomisk rapportering

Våra experter ger insiktsfulla råd och vägledning för att hjälpa ditt företag att utnyttja sin fulla potential. Månads- och årsrapporter som ger dig en klar bild av företagets ekonomiska status. Hos oss är rådgivningen inte bara en service, den är proaktiv och strategiskt inriktad för att säkerställa din framgång. 

Nyckeln till din affärsuccé

Bokslut & Årsredovisning

Bokslut och årsredovisning är mer än en sammanställning av din bokföring, det är berättelsen om ditt företags resa, framgångar och visioner. 

Vi uppfyller inte bara lagkrav och kvalitetssäkrar att allt är korrekt, vi strävar efter att också ge värdefulla insikter för att navigera din affärs framtid så att du kan styra verksamheten mot dina uppsatta mål. 

Därför upprättar vi inte endast årsbokslut, som kund hos oss får du även tillgång till månadsbokslut. Med uppdaterad redovisning på det här viset är det lättare att ta beslut som främjar tillväxt och driver framgång. 

Hela processen sköts dessutom digitalt, såklart. 

alltid tillgänglig och uppdaterad

Bflow

Bflow är vårt egenutvecklade onlinesystem som erbjuder all den funktionalitet som krävs för att hantera hela din bolags redovisning digitalt. Bflow automatiserar även stora delar av din bokföring, vilket sparar tid och effektiviserar din arbetsvardag som kund. 

Boka ett möte med oss idag

Vill du få mer värdeskapande tid och ökad lönsamhet för ditt företag? Kontakta oss för att boka in ett möte där vi kan diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå.