Videolista
5 snabba tips för hur du kan förbättra din bokföring!
Starta kurs

{{activeVideo.post_title}}

Stäng

Okej, nummer ett! Se till att du blir av med all pappershantering! Digitalisera helt enkelt. Acceptera inte att din bokföringsbyrå vill ha papper och kvitton skickade till sig. Det finns idag ingen anledning att sköta någon del av bokföringen på papper. En andra vinst av att digitalisera är att du, genom att skippa pappret också minskar din miljöpåverkan!

Nummer två! Se till att du kan fakturera från samma system som sköter din bokföring! Då bokförs dina kunders betalningar automatiskt och du får en notifiering om detta via email. Smidigt va!?

Nummer tre! Använd kvittoredovisningsprogram som är ihopkopplade med din redovisning, så att du kan fota kvitton och bokföra dem i en och samma process.

Nummer fyra!
Se till att antingen du, eller, din redovisningsbyrå sköter dina betalningar, antingen automatiskt, eller via en betalfil – det spar mycket tid och förenklar ditt redovisningsarbete.

Nummer fem!
Kräv av din bokföringsbyrå att allt bokföringsunderlag lagras på nätet. Det är idag jättebilligt att lagra alla dokument online, istället för i pärmar, dessutom kan du vara säker på att dina dokument aldrig försvinner!

De alla dom här punkterna har gemensamt är automatisering och digitalisering av redovisning! Idag finns det teknik så du faktiskt till och med kan hålla dig uppdaterad på hur det går för ditt företag dygnet runt! I real tid!

Innan vi avslutar den här videon vill jag skicka med dig ett sista tips! KRÄV rådgivning av din redovisningskonsult, det är ju faktiskt framtiden som är det viktigaste för dig och din konsult att ha koll på, inte gamla arbetsgivaravgifter, det hjälper konsulten dig med ändå. Och kom ihåg, letar du en digital redovisningspartner, så är du alltid välkommen till oss på Bfree!

Visa mer